Bine Ai Venit !

Contact : just.gabii96 -->

Principală » 2014 » Februarie » 5 » Vezi cum iţi vei putea schimba culoarea ochilor !
11:53 PM
Vezi cum iţi vei putea schimba culoarea ochilor !
                                  Vezi cum iţi vei putea schimba culoarea ochilorGregg Homer, un medic din cadrul Stroma Medical Center din California, pretinde că a pus la punct o tehnologie conform căreia schimbarea culorii irisului ochiului uman ar fi posibilă în decurs de doar 20 secunde.

Medicul declară că tehnologia Lumineyes va folosi un laser adaptat special. Metoda se bazează pe folosirea unui laser care va elimina pigmentul brun, adică melanina din irisul unei persoane cu ochii negri sau căprui, irisul va căpăta astfel mult dorita culoare albastră.

Metoda va oferi o alternativă pentru persoanele care doresc ochi albaştri naturali, fără să apeleze la lentile de contact.

Cu toate acestea, procedura la care dr. Homer a lucrat timp de 10 ani este una ireversibilă, deoarece ţesutul maron eliminat cu laser nu se mai poate autoregenera.

Culoarea ochilor este o trăsătură moştenită genetic, iar ochii negri sau căprui sunt dominanţi la majoritatea oamenilor, pe când ochii de culoare albastră sau verde sunt din ce în ce mai rari şi apar datorită unei gene recesive.

Sursa: Daily Mail
Vizualizări: 164 | Adăugat de: Admin | Tag-uri: operatie la ochi, culoarea ochilor, ochiul uman, totul despre ochi, despre ochi, se poate modifica culoarea ochilor, despre ochiul uman, culorile ochilor | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]